Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: danimn Категория: Хоби
Прочетен: 377920 Постинги: 86 Коментари: 125
Постинги в блога от Декември, 2010 г.
Английски форум: Питаш и ти отговарят.
Руски форум: Питаш и те те питат.
Български форум: Питаш и ти пишат колко си тъп.
Категория: Забавление
Прочетен: 8937 Коментари: 24 Гласове: 3
Ето една приятна песен с красиви пожелания за Коледа.
Категория: Музика
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 23.12.2010 19:28
Център за мозъчно здраве в Лос Анджелис, САЩ - невероятен дизайн не мислите ли?

image

imageimageimage
Категория: Забавление
Прочетен: 698 Коментари: 0 Гласове: 1
14.12.2010 14:12 - Selena Gomez - Sick of you
Нова песен на тийнеджърката селена Гомез от новия й албум "A year without rain".

Категория: Музика
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове: 1

Джъстин Бийбър опроверга слуховете за своята тайна любов с Жасмин Вилегас, която взема участие в хита му Baby.

Водещата на MTV Барбара Уолтър направо попита звездата за снимките, направени в края на септември, на които се вижда как Бийбър нежно целува Жасмин и автомобил.

„Да, целувах я. Но това нищо не означава, двамата просто се целувахме", отговори идолът на тийнейджърките. И добавя, че не е предполагал, че ще попадне във фокуса на папараците.

„ОК, не знам какво да кажа. Нямах идея, че ни снимат, че фотографиите ще попаднат в интернет. Просто така се получи. Има ли нещо странно в това двама 16-годишни да се целуват? Според мен това е нормално", казва той.

А след като водещата продължи да пита имат ли връзка, Джъстин отговори: „Не, това беше обикновена целувка и нищо повече".


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове: 3

Актьорът Ръсел Бранд, който през октомври се ожени за певицата Кейти Пери, като по-млад бил пристрастен към секса и сменял партньорките по няколко пъти на ден.

Пикантната информация разкрива самият Бранд.

"Правех секс с различни жени - три-четири-пет пъти на ден. Бяха си направо оргии. Веднъж в Ирландия - с девет жени за една вечер", обяснява актьорът. Не става обаче ясно кога точно е бил буйният му период.

Бранд добавя още, че използвал известността си, за да прескочи свалките и нежностите и да се впусне направо в секса. По думите му, като човек прави толкова много любов, усещането невинаги е чак толкова хубаво и има голям риск сексът да е скучен. Въпреки това обаче било интересно.

Сред бившите любовници на Бранд са Кейт Мос и плеймейтката Холи Мадисън.

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове: 1

Малко повече от година след най-тъжната новина в света на поп музиката, КРАЛЯТ се завръща! КРАЛЯТ е жив! Една от най-големите поп културни икони на новото време, неповторим музикален талант и личност, повлияла и вдъхновила няколко поколения творци и фенове, Майкъл Джексън отново е тук - с нов, студиен албум. Едноименната продукция Michael е на музикалния пазар днес.

Първият официален сингъл от новия албум на Майкъл Джексън Michael вече е в радио и телевизионния ефир. Hold My Hand е дует с Akon, записан през 2007. Написана на ръка бележка от Майкъл доказва желанието му Hold My Hand да бъде първи сингъл от следващия му проект. Песента изтече в своя суров вариант през 2008, а наскоро Akon завърши новото продуциране на Hold My Hand.

Akon коментира, "Светът не беше готов за Hold My Hand, когато изтече преди няколко години. Бяхме много нещастни, но сега наистина е правилното време за парчето; в неговия финален вариант се превърна в невероятно красива и прекрасна песен. Много се гордея, че имах шанса да работя с Michael, един от моите най-големи идоли."
Многоочакваният нов албум Michael съдържа 10 песни, продуцирани от известна група продуценти заедно с Michael Jackson. Въпреки че повечето са най-скоро работени парчета от Michael, има и няколко по-рано завършени трака.
Категория: Музика
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове: 1
imageimageimageimageimageimage
Категория: Новини
Прочетен: 1272 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: danimn
Категория: Хоби
Прочетен: 377920
Постинги: 86
Коментари: 125
Гласове: 91
Архив
Календар
«  Декември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031