Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2010 19:24 - Нина Добрев-специално интервю за България
Автор: danimn Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 14317 Коментари: 1 Гласове:
7




imageimageimageimage

Нина Добрев е големият български пробив в Холивуд. Тя е само на 20 години, родена е на 9 януари 1989 г. в София, а вече има над 17 роли в канадски и американски филми и сериали. Родителите й се преместват в Канада, когато Нина е на 2 годинки. Завършила е училище по изкуства в Торонто, била е модел, снимала се е и в реклами. Най-популярна е с участието си в тийнейджърския сериал “Деграси”, където влиза в ролята на самотна майка. Миналата година се снима и в музикален филм на MTV.

В момента довършва снимките на филма “Клои”, където играе редом с холивудските величия Джулиан Мур (4 пъти номинирана за “Оскар”) и Лиам Нийсън.

До красивата Нина се стига трудно, защото е истинска звезда с много снимачни ангажименти. Свързахме се с актрисата чрез нейния мениджър Аби Блустоун. Нина с удоволствие се съгласи да даде първото си интервю за България на “Дневен Труд”, но само при едно условие - разговорът да е на английски.

- Здравей, Нина, не се учудвам, че предпочиташ да се изразяваш на английски. Познавам много българчета, родени в САЩ, които разбират и говорят горе-долу български и изобщо не могат да четат и пишат. Как е при теб?

- Ха-ха-ха. Знам точно какво имаш предвид. Аз имам и други българи мои приятели, които също не могат да говорят много добре. Говоря български вкъщи със семейството си и с роднините си по телефона. Преди се справях по-добре, но сега забравям някои думи и правя граматически грешки - както всичко друго, което не упражняваш редовно. Чувствам се много по-сигурна на английски, след като 18 години (от общо 20) живея в Канада.

- Ходиш ли често в България? Знаеш ли кой e президент на България и кой е кмет на София?

- Ходя си винаги когато мога, но напоследък не много често, тъй като снимам много. Българският президент е Георги Първанов, но не знам кой е кмет на София. Мога обаче да проверя в “Гугъл”.

- Интересуваш ли се от събитията в България?

- Основният ми източник на информация са роднините ми. Интересувам се, но не е лесно да си постоянно информиран. Толкова много неща се случват непрекъснато по света!

- Само през последните три години в киното имаш над 17 роли. Кой откри твоя талант и как започна кариерата ти? Като модел в реклами ли?

- Започнах като модел за кратко, когато бях на 14 години. Имах няколко ангажимента и ми хареса, но аз исках повече и тръгнах да преследвам актьорска кариера. Била съм гимнастичка през целия си живот и съм се занимавала с най-различни танци, затова отидох в гимназия за изпълнителски изкуства в Торонто. Учител актьор ми препоръча да започна класове по киноактьорство. След около година обучение той ме представи на няколко мениджъри. Вече имах агент, започнах да се явявам като кандидат за роли. Дадоха ми работа и започнах.

- В кой филм се снимаш в момента?

- Току-що завърших малка роля във филм, който се казва “Съквартирантът”. Наскоро се снимах и в “Клои” с Джулиан Мур и Лиам Нийсън, който ще излезе по кината по-късно т.г.

- Имаш водеща роля в холивудския сериал “Вампирски дневници”. Разкажи за работата в него?

- Това е телевизионна поредица на “Уорнър брадърс”. “Вампирски дневници” е първият ми сериал за голямо студио и съм много развълнувана и доволна. Снимахме във Ванкувър, Канада, и всички артисти, режисьорът и продуцентите са невероятни! Продуцентът Кевин Уилямсън е създател и на хитовете “Писък” и “Знам какво направи миналото лято”.

- Имаше ли моменти, в които изпитваше страх по време на снимки?

- Нямала съм много моменти, в които да се страхувам. Не съм такъв тип човек. Единственият случай, когато се почувствах нервна, беше, когато се срещнах за пръв път с Джулиан Мур и Лиам Нийсън. Но те се оказаха много мили и обикновени, така че нервността ми веднага изчезна.

- Как се чувстваше сред толкова опитни актьори? По време на снимките Лиам Нийсън загуби съпругата си Наташа Ричардсън, която падна на ски, и няколко дни по-късно почина. Това отрази ли се на работата ви?

- Нещастието с Наташа Ричардсън беше трагично и неочаквано за всички. Веднага щом научи какво се е случило, Лиам напусна снимките и спешно замина за болницата, за да бъде с жена си. Така че той спря да се снима за няколко дни, но като се върна, беше много странен... Беше много печален.

- Филмовите критици се изказват ласкаво за теб и ти вещаят страхотна кариера. Докъде искаш да стигнеш в киното?

- Уау! Много съм щастлива, че критиците са били позитивни към мен! Да бъда актриса е мечтата ми. Надявам се да имам кариера, подобна на тази на Натали Портман, Рейчъл Макадамс и Кийра Найтли. Засега бих искала просто да продължавам да работя.

- До каква степен красотата ти помага да вземаш главни роли? Или по-важен е актьорският талант?

- Мисля, че талантът винаги е най-важен. Ако някоя е ужасно слаба актриса, няма да й дадат роля даже и ако е най-красивата. В същото време визията е важна за типажа, който трябва да се изиграе, дали това ще е някоя съседка сладурана или пък на всички известната невъзпитана девойка. Тези неща могат да се постигнат с грим или с перуки - нашите хора са страхотни специалисти. Могат да те направят да изглеждаш страхотно, но могат и обратното, ако трябва. Помните ли Никол Кидман в “Часовете”? Аз искам да играя всякакви роли, не искам моята външност да ме ограничава по какъвто и да било начин.

- В България те наричат младата Пенелопе Крус. Това ласкае ли те?

- Възхищавам й се. За мен това е комплимент, но съм много различна от нея. Аз съм си аз и се надявам да изградя моя собствена кариера и самоличност като никой друг! Бих искала да си мисля, че съм уникална!

- Би ли се снимала в български филм, ако те поканят?

- Да, ако сценарият ми хареса и ме провокира! Напоследък кандидатствах за роли в няколко филма, които ще се снимат в България. Това би било наистина невероятно - да се върна у дома и да работя там!

- Имаш ли български приятели тук?

- Имам няколко, от детските ми години, но е много трудно да се поддържа връзка с тях.

- Къде живееш в момента - в Канада или в Лос Анджелис?

- И на двете места.

- Къде са твоите родители? Те подкрепят ли те в кариерата ти?

- Родителите ми пътуват много по работа, точно както и аз. Цялото ми семейство проявява разбиране и ме поддържа в кариерата ми.

- Как поддържаш красотата си - със спорт, здрав сън или с диети?

- Макар, че е едно от любимите ми неща, не мога да спя толкова, колкото ми се иска. Когато снимам, трябва да ставам в 6,00 ч сутринта! Иначе обичам да съм активна, като играя волейбол и правя йога упражнения. Не спазвам диети - просто се храня здравословно.

- Имаш ли си приятел?

- Може би. (Смее се.)




image



Тагове:   българия,   интервю,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - search engine optimization rankings backlinks services
22.11.2011 14:49
hello danimn.blog.bg blogger found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer search engine rank optimization 1 seo <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> building backlinks Take care. steve
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danimn
Категория: Хоби
Прочетен: 379522
Постинги: 86
Коментари: 125
Гласове: 91
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930